Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25.3.2015

Eορτάστηκε στο νησί μας η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Ο επίσημος εορτασμός έγινε στη Χώρα με την καθιερωμένη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Εσταυρωμένου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ.
Η παρέλαση των μαθητών καθώς και οι εκδηλώσεις στην Πλατεία της Χώρας ματαιώθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφάλειας της μεταφοράς των μαθητών που αποτελεί δημόσια ευθύνη και είναι προαιρετική σε ημέρες επίσημης αργίας του Κράτους. 

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Δήμαρχος στον Ι. Ν. του Εσταυρωμένου. Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος με μέλη του Δ.Σ., εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών καθώς και αντιπροσωπεία μαθητών με τους Διευθυντές των Σχολείων, Δασκάλους και Γονείς. 

Ο κ. Δήμαρχος αναχωρεί για την Αθήνα για επαφές με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και της Κυβέρνησης για ζητήματα του Δήμου και στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής θα παρουσιάσουν τα Κύθηρα ως τιμώμενο προορισμό σε ειδικό event που θα διοργανωθεί σε 26 τουριστικούς πράκτορες Χωρών του εξωτερικού.

Το πρωί της Πέμπτης 26/3 ο κ. Δήμαρχος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τον πανηγυρικό της ημέρας μπορείτε να δείτε εδώ.












και το video:


Πηγή: kythira.gr
Φωτογραφίες: Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo
Κάμερα - Μοντάζ: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου