Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28.3.2015

Με τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Π.Ν. Πλωτάρχη κ. Γεώργιο Τσιλιμπάρη συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στρ. Χαρχαλάκης. Στόχος της συνάντησης ήταν η συζήτηση τεχνικών και οργανωτικών ζητημάτων για την προγραμματισμένη συναυλία της Φιλαρμονικής του Π.Ν. στα Κύθηρα στις 31 Ιουλίου 2015, που θα πραγματοποιηθεί ύστερα από αίτημα του κ.Δημάρχου που έχει εγκριθεί από τον Αρχηγό του Π.Ν.
Στη συναυλία θα συμμετάσχουν 45 μουσικοί και τραγουδιστές του Π.Ν. και θα πραγματοποιηθεί, υπό το φως της Πανσελήνου, στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου της Χώρας. Την επομένη ημέρα, 1η Αυγούστου, ολόκληρη η Φιλαρμονική του Π.Ν. θα συμμετάσχει, κατόπιν επιθυμίας των μελών της, στον εορτασμό του Ιερού Ναού της Αγ. Ελέσας.

Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Π.Ε. Νήσων προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκπόνησης μελετών και τεχνικών περιγραφών που έχει ζητήσει ο Δήμος Κυθήρων καθώς και τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας με στόχο την επίσπευση των διαδικασιών έγκρισης των έργων αναπλάσεων και οδοποιίας που έχουν προταθεί από το Δήμο. 
Τέλος, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μηνάς Κορώνης παρακολούθησε την ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής με θέμα τον τουρισμό και την τουριστική προβολή, κατά την οποία έγιναν επαφές στελεχών της αυτοδιοίκησης με ειδήμονες στον τουρισμό.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου