Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών στα πλαίσια της προσπάθειας του να αναδείξει τα Κύθηρα και όσα σημαντικά γίνονται στον πολιτισμό, προσκάλεσε τη χορωδία Κυθήρων «ΚΕΥΘΟΣ» στην Αθήνα, με μαέστρο τον κ. Τίμο Λιγνό και  πιανίστα την κα Μαριλίνα Τζελέπη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση, το Σάββατο 9/5/2015 με εξαιρετική επιτυχία και πλήθος κόσμου, κυθηρίων και φίλων, να χειροκροτεί με ενθουσιασμό.
Ερμηνεύτηκαν τραγούδια του αείμνηστου κυθήριου συνθέτη και στιχουργού Κλέωνος Τριανταφύλου (Αττίκ), των αείμνηστων συμπατριωτών μας και στιχουργών Ν. Φατσέα και Ι.Πρινέα, αλλά και του νέου συνθέτη Π. Λευθέρη σε στίχους του πατέρα του, καπετάν Γιώργη Λευθέρη.
Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών θα συνεχίσει παρόμοιες συνεργασίες γιατί ο πολιτισμός σώζει την κοινωνία, όταν διέρχεται παρόμοιες με τη σημερινή κρίσεις, που δεν είναι μόνο οικονομική αλλά βαθύτατα πολιτισμική, με την ευρύτερη έννοια του όρου.
Για το κοινό των Κυθήρων με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, η εκδήλωση θα επαναληφθεί στα Κύθηρα, στις 23/8/2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 21.00 στον πολυχώρο «Ζείδωρον» (Καψάλι Κυθήρων).
Καλή αντάμωση, λοιπόν, στα Κύθηρα.

Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών
Ο Πρόεδρος Γιώργος Καρύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου