Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ 25/8

Στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα καθώς και των προέδρων και των μελών των συμβουλίων των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έπειτα από τον αγιασμό και την ορκωμοσία, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος μιλώντας προς τον Δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκε καλή επιτυχία και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη για αγάπη και συνεργασία.
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Δήμος Βέρδος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους δημότες που τους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για τη διοίκηση του Δήμου την επόμενη τετραετία. «Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση του Δήμου με πλήρη συνείδηση των ευθυνών μας» σημείωσε ο κ. Βέρδος, ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του ανέφερε: «Η πόρτα του Δημαρχείου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου θα είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη. Σας καλώ να στηρίξετε τη νέα δημοτική αρχή και να μας εμψυχώσετε στο έργο μας. Προχωράμε μαζί, προχωράμε ενωμένοι για έναν ισχυρό Δήμο Ευρώτα».




Πηγή: Ανοικτή Πολιτεία Ευρώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου