Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΡΥΠΑΤΗ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει με μεγάλη οδύνη το θάνατο του ιστορικού στελέχους του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, Σπύρου Βαρυπατη.
Ο θανων υπηρέτησε τον Α.Σ. Παπαγου για πάνω από πενήντα χρόνια με ανιδιοτέλεια, περνώντας από όλες τις θέσεις και ζώντας ως ενεργός παράγοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομαδας σε όλα τα τμήματα.
Ο Σπύρος Βαρυπατης με την ακούραστη παρουσία στα γήπεδα και το μειλίχιο χαρακτήρα του, κέρδισε την αγαπη και τη συμπάθεια εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών. Οι αστείρευτες γνώσεις του τον ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που υπηρέτησαν τον ελληνικό αθλητισμό.
Η απώλεια του αγαπημένου μας Σπύρου για την οικογένεια του ΑΣ Παπαγου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη ώστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτός ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες.
Το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Μινα, στα δυο του παιδιά Αλεξάνδρα και Γιάννη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Πηγή: Α.Σ. Παπάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου