Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΠΑΝΩ ΛΕΙΒΑΔΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με ιδιωτική πρωτοβουλία καθαρίστηκε ο εσωτερικός αλλά και ο περιβάλλων χώρος του νεκροταφείου του πάνω Λειβαδίου Κυθήρων. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο χώρος του νεκροταφείου στο πάνω Λειβαδί, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χρειαζόταν καθαρισμό, από τα χόρτα που φυτρώνουν καθε χρόνο και για λόγους ευπρεπισμού και για λόγους πυρασφάλειας.
Αντιλαμβανόμενοι αυτή την ανάγκη, δύο συμπατριώτες μας, ο κ. Γιάννης Καλλίγερος (Ραφτόγιαννης) ανέλαβε τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου κι απ' ότι πληροφορηθήκαμε οσονούπω και το άσπρισμα του τοίχου της περίφραξης και ο κ. Γιώργος Πετρόχειλος τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε και την προσφορά της μεταφοράς των κομμένων χόρτων και βάτων, από τον περιβάλλοντα χώρο του νεκροταφείου, που πραγματοποίησε με φορτηγό που διέθεσε αφιλοκερδώς, ο κ. Ανδρέας Τραβασάρος. Πρέπει να τονίσουμε πως οι συμπατριώτες μας έδρασαν εθελοντικά, καλύπτοντας τα έξοδα που απαιτήθηκαν, χωρίς να επιζητούν την προσωπική τους προβολή κι εμείς τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους.
Ακολουθούν οι εικόνες πριν και μετά τον καθαρισμό. Οι φωτογραφίες πριν το καθαρισμό τραβήχτηκαν στις 27 Ιουλίου 2019 και οι μετά τον καθαρισμό, στις 21 Αυγούστου 2019:









και οι φωτογραφίες μετά τον καθαρισμό:














Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου