Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση βγήκε από την ομιλία του Δημάρχου Κυθήρων στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Κυθήρων, την Παρασκευή 30/8, που αφορά στην αναγκαιότητα καλύτερης εκπροσώπησης των νησιωτικών Δήμων, στο νέο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) που θα προκύψει τους επόμενους μήνες.
Συγγεκριμένα ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο πλευρό ενός Δημάρχου που έχει προσφέρει πολλά στο Δήμο του κι αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την τοπική αυτοδιοίκηση, το όνομα του οποίου ως υποψηφίου Προέδρου της ΚΕΔΕ, θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Σας παραθέτουμε το απόσπασμα της ομιλίας του Δημάρχου Κυθήρων στο οποίο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ:
«Πιστεύω ότι μέσα στο νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ, του ανωτάτου θεσμικού οργάνου όλων των Δήμων της Χώρας, που θα αναδειχθεί σε λίγους μήνες χρειάζεται να εκπροσωπηθούν επαρκώς και οι νησιωτικοί Δήμοι και γι΄ αυτό ανακοινώνω απόψε ότι θα στηρίξω την υποψηφιότητα για την προεδρία της ΚΕΔΕ ενός από τους ικανότερους Δημάρχους της Ελλάδας, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, συμμετέχοντας και ως υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο».

Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6
Φωτγραφία: Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου