Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ Κ.Ε.Π.Υ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 18/6 - ΈΓΙΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού σχεδίου Ετοιμότητας & Εκπαίδευσης για τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς της Νησιωτικής χώρας, επισκέφτηκε τα Κύθηρα Κλιμάκιο των Ιατρών και εκπαιδευτών από το Κ.ΕΠ.Υ. (Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας), με επικεφαλής τον Ιατρό Δημόσιας Υγείας κ. Νικόλαο Μίχο.
Το κλιμάκιο πραγματοποίησε εκπαίδευση στο Υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, στην χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας και διαχείρισης ύποπτων αλλά και επιβεβαιωμένων περιστατικών SARS-CoV-2. Παράλληλα, ενημερώθηκε από το Διοικητή κ. Γεώργιο Μεγαλοκονόμο, για τον τρόπο διαχείρισης ύποπτου περιστατικού και μεταφοράς του στους ειδικά διαμορφωμένους και απομονωμένους θαλάμους του Νοσοκομείου για COVID.
Το κλιμάκιο δήλωσε απολύτως ικανοποιημένο για την πιστή τήρηση και εφαρμογή όλων των διαδικασιών που ορίζει ο ΕΟΔΥ, για τους Υγειονομικούς χώρους.
Μέχρι σήμερα, δεν έχει επιβεβαιωθεί στο Νοσοκομείο μας κανένα κρούσμα COVID-19, αλλά παραμένουμε ¨ασφαλείς, σε ετοιμότητα και εκπαιδευμένοι¨.

Ο Διοικητής
Γεώργιος Απ. Μεγαλοκονόμος

Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου