Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ 2/6

Ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Κυθήρων κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη και του Προϊσταμένου του Δήμου κ. Γεωργίου Κασιμάτη και ανέλαβε υπηρεσία, η νέα μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού κα. Συρίγου Κυπαρισσία, επιτυχούσα του διαγωνισμού 10Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορούσε σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε νησιωτικούς Δήμους.
Από τον ίδιο διαγωνισμό αναμένεται επίσης η πρόσληψη ακόμα 2 υπαλλήλων στο Δήμο Κυθήρων (ενός ΠΕ Μηχανολόγου και ενός ΠΕ Χημικού Μηχανικού) καθώς και 2 μόνιμων υπαλλήλων στην Εγχώριο Περιουσία. Είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια που ο Δήμος μας προσλαμβάνει με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ μόνιμο προσωπικό στις διοικητικές του υπηρεσίες, κάτι που επιτεύχθηκε χάρη στις μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις του Δήμου μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών την περίοδο 2017-8.
Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας υπαλλήλου, ο Δήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το Δήμο μας, καθώς μετά από σχεδόν 20 χρόνια προσλαμβάνουμε νέο μόνιμο υπάλληλο στις διοικητικές υπηρεσίες, μετά από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Με την ολοκλήρωση όλων των προσλήψεων από το διαγωνισμό 10Κ/2018, ο Δήμος μας θα ενισχυθεί με άκρως απαραίτητο προσωπικό, ενώ πιέζουμε ήδη το αρμόδιο Υπουργείο για την έγκριση επιπλέον μόνιμων προσλήψεων, καθώς επίκεινται συνταξιοδοτήσεις υπαλλήλων από κρίσιμους τομείς των διοικητικών υπηρεσιών. Εύχομαι στη νέα υπάλληλο καλή και ευδόκιμη θητεία”.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου