Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 24/2

Σε εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ο αποκριάτικος χορός του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, σε μία λαμπερή αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Marriott, με αγαπημένους φίλους και Κυθήριους συμπατριώτες.
Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος ετοίμασε μία όμορφη βραδιά με δείπνο από ένα πλούσιο μπουφέ, με μουσική και προβολή πλούσιου υλικού, από φωτογραφίες και βίντεο του αγαπημένου μας νησιού, σε μεγάλες οθόνες που βρίσκονταν στην αίθουσα.
Η Προέδρος του Συνδέσμου κ. Βάσω Σαμίου, πλαισιωμένη από το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και, κυρίως, τους χορηγούς που με την γενναιοδωρία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τον χορό του Συνδέσμου τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Κυθήρων, των κυθηραϊκών σωματείων και Ιδρυμάτων.
Το χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου, υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικού δασκάλου τους κ. Σάκη Κατσούλη , με τις κυθηραϊκές μουσικές, τη ζωντάνια και το κέφι τους ξεσήκωσαν τους θεατές.  Έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του χορευτικού και με  πολύχρωμες, φανταχτερές, βενετσιάνικες φορεσιές για να χορέψουν αστικούς χορούς- φοξ ανγκλε, βαλς, πόλκα, με τον κόσμο να τους καταχειροκροτεί, θυμίζοντάς μας τα νεανικά μας γλέντια στο Τσιρίγο.
Την πίστα κατέκλυσαν αργότερα οι καλεσμένοι χορεύοντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες και η γιορτή ολοκληρώθηκε με χαμόγελα ευχαρίστησης και συγχαρητήρια από όλους.
Ευχόμαστε και του χρόνου!










Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο

Η Πρόεδρος                                                          Η Γεν. Γραμματέας
Βάσω Σαμίου-Φλωροπούλου                             Μαίρη Καλλιγέρου-Γλυνού

Πηγή: Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου