Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται οι κάτοικοι του Διακοφτιού Κυθήρων, καθώς εδώ και 4 ημέρες δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστο νερό με πολύ χαμηλή πίεση στις βρύσες τους.
Συγκεκριμένα από μαρτυρίες κατοίκων στο σταθμό μας, το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου έπεσε παρα πολύ η πίεση του νερού, λόγω βλάβης στο δίκτυο.
Σε δύσκολη θέση βρίσκονται και τα συνεργεία που από το πρωί της Δευτέρας μαζί με τον αρμοδιο Αντιδήμαρχο βρίσκονται στην περιοχή και προσπαθούν να εντοπίσουν τη βλάβη, ωστόσο όπως μας ενημέρωσαν λόγω της μορφολογίας της περιοχής και του γεγονότος ότι είναι παραθαλάσσιο το μέρος, δεν μπορούν με το μηχάνημα, λόγω της θάλασσας να ''ακούσουν'' τους σωλήνες και κατ' επέκταση να εντοπίσουν τη ζημιά.
Πρόκειται για έναν κακό συνδυασμό γεγονότων, που μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την κατάσταση.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Ζαντιώτη, μας ενημέρωσε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος κι ευελπιστεί μετά από κάποιες ενέργειες που έγιναν κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, ότι αύριο Παρασκευή θα καταστεί δυνατό να εντοπιστεί η ζημιά.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου