Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΧΤΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Κυθήρων στον Παναγιώτη Μπαχτή, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.
Ο κ. Δήμαρχος μας μιλάει για το τι έγινε με το θέμα της παρέλασης στον Ποταμό. απαντάει στην αντιπολίτευση για το αν υπάρχει ή όχι υποβάθμιση του Βορείου Τμήματος του νησιού από τη δική του Δημοτική αρχή και για τα ταξίδια του στην Ευρώπη, μας ενημερώνει σε ποιά φάση βρίσκονται σημαντικά έργα και μας αποκαλύπτει την απόφαση για υπογειοποίηση 6 χλμ καλωδίων της ΔΕΗ, στη Χώρα Κυθήρων, που εντάχθηκαν για χρηματοδότηση στο Ταμείο Ανάκαμψης.
Μας μίλησε επίσης για το πρότυπο Μουσείο Μετεωρολογίας στη Χώρα και σε ποιό στάδιο βρίσκεται το Μουσείο Μετανάστευσης στην Αγία Πελαγία, για τις άγονες γραμμές για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με την επάρκεια νερού το καλοκαίρι που μας έρχεται, για το Παρατήρητήριο Κλιματικής Αλλαγής του Αστεροσκοπείου Αθηνών στα Αντικύθηρα, για το πότε θα γίνουν οι εκλογές της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων & Αντικυθήρων και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Την βιντεοσκόπηση της συνέντευξης, όπως πάντα ανέλαβε ο ακούραστος συνεργάτης - συνοδοιπόρος στην κάλυψη των τοπικών γεγονότων κι επαγγελματίας φωτογράφος κ. Βαλέρος Καλοκαιρινός.


Συνέντευξη - επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM
Video - επιμέλεια: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PHOTO CERIGO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου