Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ - ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ειδικά τις τελευταίες ώρες, κάποιοι κυκλοφορούν τη φήμη ότι ο συνδυασμός μας έχει διαλυθεί ή βρίσκεται υπό διάλυση, ότι εγώ ήδη έχω αποχωρήσει από το στίβο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, ότι κατέρχονται νέα πρόσωπα και νέοι συνδυασμοί. 
Το τελευταίο είναι απόλυτα υγιές και δημοκρατικότατο. Όσο για τα προηγούμενα, θέλω να διαβεβαιώσω σε όλους τους τόνους τον κόσμο των νησιών μας, ότι είμαι παρών και συνεχίζω, μέρα με τη μέρα όλο και πιο δυνατός. Ο συνδυασμός του οποίου έχω τη μεγάλη τιμή να ηγούμαι, είναι απόλυτα ενωμένος και αρραγής και εμπλουτίζεται καθημερινά, με νέα αξιολογότατα στελέχη. Φαίνεται ότι η κίνησή μας έχει δημιουργήσει  μεγάλο εκνευρισμό και πανικό.
   Εμείς όπως έχουμε δηλώσει με όλους τους τρόπους, καλούμε τον οποιονδήποτε νομίζει ότι μπορεί να συμμετέχει, να προσφέρει σε ιδέες και συμφωνεί με τις αρχές μας, να μας πλησιάσει. Άλλωστε ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις με σοβαρές ομάδες πολιτών, οργανωμένες ή μη,  για την αποτύπωση και καταγραφή  όσων μας ενώνουν ,  με απώτερο στόχο την πρόοδο των νησιών μας.
   Σας ενημερώνω επίσης, ότι εντός των επομένων ωρών, θα δημοσιοποιηθεί το σήμα και το όνομα του συνδυασμού μας και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των προσώπων που τον απαρτίζουν.
                                                                                                   ΔημήτρηςΛουράντος
Υποψήφιος Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου