Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ 6.7.2016

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Σπάρτης παρουσιάζει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο ένα αφιέρωμα στο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.
Η Δημοτική Φιλαρμονική Σπάρτης ιδρύθηκε το έτος 1895 από το Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο. Από το 1895 ως σήμερα υπηρέτησαν τη Φιλαρμονική ως διευθυντές αξιόλογοι μουσικοί και αρχιμουσικοί.
Από το 1990 ανέλαβε τη διεύθυνση ο Αρχιμουσικός Σαράντος Κανελλάκος. Σήμερα 60 μουσικοί και 40 μαθητές αποτελούν το δυναμικό της Φιλαρμονικής.
Όταν η μπάντα μετατρέπεται σε Φιλαρμονική Ορχήστρα ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη ελληνικής και ξένης μουσικής. Σημαντικό γεγονός είναι ο εμπλουτισμός του ρεπερτορίου της με κλασική μουσική από τον κινηματογράφο, Jazz, Latin, Rock και τώρα έντεχνο λαϊκό.
Η Δημοτική Φιλαρμονική Σπάρτης με την αξιόλογη παρουσία της και την υψηλή ποιότητα των εμφανίσεών της θεωρείται από τους σπουδαιότερους πολιτιστικούς φορείς της πόλης αλλά και της χώρας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Σπάρτης
Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σαράντος Κανελλάκος

Τ Ρ Α Γ Ο Υ Δ Ι
Βελδέκη Τζίνα,  Καππάκος  Ηλίας,  Κουτσοβασίλης Σπύρος,  Χριστοφιλάκη Ειρήνη

Ο Ρ Χ Η Σ Τ Ρ Α
Μπουζούκι: Ζήτσας Γεώργιος, Ηλεκτρική κιθάρα: Αποστολάκος Νίκος, Κόντρα Μπάσσο: Ψαράκης Γιάννης, Πλήκτρα: Σκιαδάς Ανδρέας, Κρουστά: Δημητρακαράκος Νικόλαος, Δούβρης Θανάσης, Καμίτσης Δημήτριος

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Τηλέφωνα επικοινωνίας Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος:27310 82470, 27310 82395.
Πηγή: ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΊΔΡΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου