Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ BAZAARS ΑΠΟ ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 22 & 23/7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ 4 & 6/8/2016


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στα καλοκαιρινά bazaars μπορείτε να βρείτε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.
Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο. 
Για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ήδη και για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει! 
Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσει!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί:


Ιούλιος
22-23 Ιουλίου: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, Κεντρική πλατεία, 20:00-00:00

Αύγουστος
4-6 Αυγούστου: ΓΥΘΕΙΟ, Κεντρική πλατεία Δημαρχείου, 20:00-00:00Πηγή: Καλοκαιρινά Bazaars από το ''Χαμόγελο του Παιδιού'' (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου