Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΜΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Το απίστευτο και συνάμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της τοπικής κοινωνίας των Κυθήρων περιστατικό, αποστολής σφαίρας μέσα σε φάκελο, στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας, έχει δημιουργήσει σοβαρό προβληματισμό αλλά και πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ταυτότητα και τα κίνητρα του αποστολέα.
Να θυμίσουμε οτι το πρωί της Τρίτης 22/1 ο κ. Παναγιώτης Κομηνός ανοίγοντας την αλληλογραφία του, βρήκε μέσα σε ένα φάκελο μία σφαίρα πιστολιού RN κι ένα μήνυμα που του απαιτούσε να παραιτηθεί, σε απειλητικό ύφος.
Σε επικοινωνία του σταθμού μας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Κομηνό, μας επιβεβαίωσε το γεγονός και πως η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων αρχών, που διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τον αποστολέα του φακέλου. Παρά τον προβληματισμό του, ο κ. Κομηνός μας διαβεβαίωσε πως αυτά τα πράγματα δεν είναι ικανά να εκφοβίσουν τον ίδιο και το Συμβούλιο της Επιτροπής και πως θα συνεχίσουν απρόσκοπτα να επιτελούν το καθήκον τους, στην Εγχώριο Περιουσία.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου