Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΥΟ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ 27/1

Μια βραδιά στην οποία τιμήθηκε η προσφορά, διοργανώθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, την Κυριακή 27/1 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ''Καμίνι''.
Σε αυτή τη βραδιά μεταξύ των πολλών και μεγάλων χορηγών, είχαμε τη χαρά να βραβευτούν και δύο συμπατριώτες μας Κυθήριοι, ο δεξιοτέχνης μουσικός και μουσικοσυνθέτης κ. Πέτρος Τσολάκος και ο επιχειρηματίας και σκηνοθέτης κ. Γιώργος Βλαντής.
Οι δύο συμπατριώτες μας τιμήθηκαν για την προσφορά και την στήριξη τους, στο δίκτυο των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, που έχει δημιουργήσει ο ομιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης στο βήμα, βραβεύει τον κ. Πέτρο Τσολάκο




Η βράβευση του κ. Βλαντή μαζί με τον συνεργάτη του από τον κ. Μαρωνίτη 
(δεξιά) ο κ.Πέτρος Τσολάκος μαζί με τον κ. Γιώργο Βλαντή (αριστερά)


Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO MFM 105,6
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

1 σχόλιο:

  1. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!! ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ TSIRIGO FM,ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΜΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΧΤΗ !!!!!!!,ΠΟΥ ΜΕ(ΜΑΣ) ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΗ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΤΑΝ Η 5η ΜΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ OYNESKO,ΚΑΙ Η 10η ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή