Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Η ΆΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 27.4.2019

Είχαμε την ευλογία γι' ακόμη μια χρονιά, το Άγιο Φως της Ανάστασης του Χριστού, να φτάσει στα Κύθηρα, με μέριμνα της Δημοτικής Αρχής, του Αερολιμενάρχη Κυθήρων και την αμέριστη βοήθεια και αφιλοκερδή προσφορά της Global Aviation S.A. που το μετέφερε εγκαίρως και αδαπάνως στο νησί μας.
Παρά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που δημιουργήθηκαν φέτος, στην μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα, στις 10:25 το βράδυ του Μ. Σαββάτου (27/4), προσγειώθηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων ''Αλέξανδρος Αρ. Ωνάσης'', το μονοκινητήριο αεροσκάφος της Global Aviation S.A. με τον Κυθήριο κυβερνήτη Χρήστο Μάλαμα να φέρνει το Άγιο Φως.
Ακολούθως το Άγιο Φως παραδόθηκε στον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Στράτο Χαρχαλάκη και στον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις και όλοι οδηγήθηκαν στις ενορίες τους για την ιερή ακολουθία της Αναστάσεως του Χριστού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αερολιμενάρχη κ. Σταύρο Παϊζάνο και σε όλο το προσωπικό του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων για τη φιλοξενία τους.
Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο κι ο Θεός να μας έχει όλους καλά να ξαναϋποδεχτούμε και του χρόνου το Άγιο Φως στο νησί μας.




































Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου