Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, και να ευχηθούμε καλή επιτυχία, καθαρό και τίμιο αγώνα, στους υποψηφίους και των τριών συνδυασμών, και ειδικά στους επικεφαλής τους, που μας έκαναν την τιμή (σε έμενα και την κόρη μου, Ελισάβετ Παπαδοπούλου), να συμμετέχουμε ως υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια τους.
Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν, αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ γραπτώς για την άρνηση μας και μη συμμετοχή μας  στα κοινά.
1) ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
Και αυτό θα μας εμπόδιζε να είμαστε «ενεργοί» και παρών στα Δημοτικά συμβούλια, και στης δράσεις του Δήμου, και των αιρετών του.
2) Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θέλουμε να κρατήσουμε ίσες αποστάσεις, και ακόμη περισσότερο να μην υποσχεθούμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ την ψήφο μας ώστε να μην δημιουργηθούν προστριβές, διενέξεις, και ¨καταστάσεις¨ μεταξύ μας.
3) ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
Και αυτό μας ¨απαγορεύει να... πουλήσουμε¨ έστω και μια ψήφο, (εάν δηλώσουμε συμμετοχή και μετά ..παραιτηθούμε).
4) ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.
Δεν μας επιτρέπουν ελεύθερο χρόνο για την συνεχή μας παρουσία, (στην περίπτωση εκλογής μας), στα Δημοτικά συμβούλια, και στης δράσεις του Δήμου, όπως έχουν όλοι οι Αιρετοί υποχρέωση να παρευρίσκονται.
Θα στηρίξουμε με την ψήφο μας τους ανθρώπους που νομίζουμε πως έχουν, όρεξη και γνώση για να προσφέρουν στο Δήμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι  ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δεν αξίζουν την ψήφο μας.
Θα ευχαριστήσουμε ακόμη ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους για την θέληση τους να προσφέρουν στα κοινά και στον τόπο τους και θα τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, τίμιο και καθαρό αγώνα, και καλή συνεργασία από την επόμενη των εκλογών.
[Μην ξεχνάτε.!!!!!! Όλοι για τον ίδιο τόπο ενδιαφερόμαστε.]

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Οικ. Παπαδόπουλου Ανδρέα. 


Πηγή: Ανδρέας Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου