Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΈΡΓΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, υπό την προεδρία του Ματθαίου Αγγελιουδάκη.

Παρόντες όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Κομηνός, Λάζαρος Βέζος, Γιάννης Κατσανεβάκης, Παναγιώτης Ζαντιώτης, Μαρία Κασιμάτη, Μελίνα Μαρουλίδου, Ειρήνη Τραβασάρου, Μηνάς Κορώνης, Κώστας Μαριάτος, από την πλειοψηφία καί Μιχάλης Πρωτοψάλτης, Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος, Νίκος Μεγαλοκονόμος, Αντώνης Λαχανάς, Δημήτρης Λουράντος, Μανώλης Στάθης, Μανώλης Χάρος, από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Θέμα της συνεδρίασης η εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
Πρίν την έναρξη της διαδικασίας εκλογής, ορκίσθηκε ενώπιον του Δημάρχου Στράτου Χαρχαλάκη, ο Αντώνης Λαχανάς, ο οποίος κατέλαβε την θέση του παραιτηθέντος πρώην Δημάρχου Θόδωρου Κουκούλη.
Από την πλειοψηφία προτάθηκε για την θέση του προέδρου ο Λάζαρος Βέζος, από την μείζονα μειοψηφία για την θέση του αντιπροέδρου ο Νίκος Μεγαλοκονόμος και από τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας, ο Μανώλης Χάρος για την θέση του γραμματέα. 
Πρόεδρος εξελέγη, ο Λάζαρος Βέζος, έλαβε 14 ψήφους ενώ βρέθηκαν και τρία λευκά ψηφοδέλτια. 
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Μεγαλοκονόμος, έλαβε 12 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 5 λευκά ψηφοδέλτια. 
Γραμματέας εξελέγη ο Μανώλης Χάρος έλαβε 12 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 4 λευκά και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο.
Για την Οικονομοκή επιτροπή εξελέγησαν τακτικά μέλη, από την πλειοψηφία οι αντιδήμαρχοι Ματθαίος Αγγελιουδάκης καί Γιώργος Κομηνός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Ζαντιώτης και Μελίνα Μαρουλίδου, από την μειοψηφία οι Πρωτοψάλτης Μιχαήλ και Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος, ενώ αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν από την πλειοψηφία οι Μηνάς Κορώνης, Μαρία Κασιμάτη, Κώστας Μαριάτος και οι Νίκος Μεγαλοκονόμος και Αντώνης Λαχανάς από την μειοψηφία.


Πηγή: Νέα Πορεία Όραμα και Έργο (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου