Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ 1/9 - ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ

Και τυπικά ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα Δημοτική αρχή Κυθήρων την Δευτέρα 1/9/2014. Τη Δευτέρα που μας πέρασε στις 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δημαρχείο Κυθήρων. 
Η διαδικασία ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό που πραγματοποίησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ ενώ στη συνέχεια μίλησαν ο απερχόμενος Δήμαρχος Κυθήρων κ. Θεόδωρος Κουκούλης καθώς και ο νέος Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι ακολουθώντας τη διαδικασία υπέγραψαν τα χαρτιά που προβλεπόταν και η τελετή έλαβε τέλος.  Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της Νέας Δημοτικής Αρχής στο Δημαρχείο Κυθήρων υπήρχε αμηχανία στην ατμόσφαιρα και οι παρευρισκόμενοι ήταν λιγομίλητοι.
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής αλλά και της νέας Αντιπολίτευσης (μείζονος και ελάσσονος) και τα επόμενα πέντε χρόνια να υπάρξει συνεργασία και δημιουργική επικοινωνία για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για να μπουν τα νησιά μας σε αναπτυξιακή τροχιά.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες αλλά και το video υψηλής ανάλυσης από την τελετή της εγκατάστασης στο Δημαρχείο Κυθήρων.



























































































και το video της τελετής σε υψηλή ανάλυση:

Κείμενο - Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής - Τσιρίγο FM 105,6
Video: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Φωτογραφίες: Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo
Κάλυψη Εκδήλωσης: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου