Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Επαφές με κατοίκους και τοπικούς παράγοντες των Κυθήρων πραγματοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος κατά την επίσκεψή του στο νησί, όπου συμμετείχε στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για την προστάτιδα των Κυθήρων Παναγία Μυρτιδιώτισσα.
Κατά την τριήμερη παραμονή του στα Κύθηρα, ο βουλευτής  επισκέφθηκε στο Δημαρχείο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο με τον οποίο συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Ο κ. Κατσαφάδος μόλις ενημερώθηκε για το μείζον θέμα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους, οι οποίοι από την έναρξη του σχολικού έτους μέχρι σήμερα δεν έχουν παρακολουθήσει μαθήματα, επικοινώνησε αμέσως με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηπέρο και του ζήτησε να επισπευσθούν  οι διαδικασίες για την μίσθωση των οχημάτων ώστε να μη χαθούν άλλες ώρες μαθημάτων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τον διαβεβαίωσε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου οι μαθητές θα μεταφέρονται κανονικά με τα μισθωμένα οχήματα στα σχολεία τους.
Σημειώνεται,  ότι λόγω έλλειψης τοπικής συγκοινωνίας στο νησί, οι μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης μεταφέρονται στις σχολικές μονάδες με ιδιωτικά λεωφορεία και ταξί που μισθώνει η Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Βουλευτή Α' Πειραιώς και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου