Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ 20.8.2016

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου είχαμε τη χαρά να εγκαινιάσουμε την 32η Γεωργοκτηνοτροφική Έκθεση Φρατσίων, έναν θεσμό με πολύ μεγάλη ιστορία και προσφορά στον τόπο μας. 
Στα εγκαίνια και στο γλέντι που ακολούθησε συμμετείχαν εκατοντάδες Κυθήριοι και επισκέπτες. Είδαμε το πλήρως ανακαινισμένο παλαιό Δημοτικό Σχολείο που παραχωρήθηκε από το Δήμο στον Σύλλογο των Φρατσίων. Ελπίζουμε σύντομα να υπογράψουμε την Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής για την εκτέλεση του έργου της Ανάπλασης της Πλατείας Φρατσίων δαπάνης 300.000€ που έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Παράλληλα σε λίγες μέρες ξεκινάει το έργο της ανακαίνισης του Κοινοτικού Καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας και η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει σειρά έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της έκθεσης, στον Σύλλογο, στον Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, στους εκθέτες, σε όλους όσοι κοπίασαν και βοήθησαν και σε κάθε Φρατσιώτη που πάντα συνδράμει στις ανάγκες του τόπου του. Και του χρόνου!



















   
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου
Κείμενο: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου