Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ 1.1.2019

Το πρωί της πρώτης ημέρας του νέου έτους ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης μαζί με τους Αντιδημάρχους, παρακολούθησαν όπως κάθε χρόνο την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Αλοϊζιανίκων, μετά το πέρας της οποίας έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του χωριού.
Στη συνέχεια, περί ώρα 11:30 π.μ., τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Εσταυρωμένου η επίσημη Δοξολογία για την είσοδο στο Νέο Έτος με την παρουσία των στρατιωτικών, πολιτικών και λοιπών αρχών του νησιού.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου μας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία πλήθους κόσμου. Τα κάλαντα έψαλλαν με τη συνοδεία οργάνου στρατευμένοι νέοι του Πολεμικού μας Ναυτικού, από την μονάδα της Αγίας Ελέσας.
Ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για το νέο έτος, τόνισε τα εξής:
"Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για το Δήμο Κυθήρων, καθώς αιρετοί και υπάλληλοι κληθήκαμε να εφαρμόσουμε νέες διαδικασίες στην καθημερινότητα του Δήμου, λόγω των διαρκών αλλαγών στο νομοθετικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης. Πιστεύω, όμως, ότι τα καταφέραμε καθώς για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος μας πραγματοποίησε 17 δημοπρασίες έργων, τη στιγμή που άλλοι Δήμοι με πολλαπλάσιο προσωπικό δεν είχαν ούτε τις μισές. Τελευταία δημοπρασία ήταν στις 27 του Δεκέμβρη για το έργο της ανάπλασης του Belvedere. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο του προσωπικού του Δήμου, τα μέλη της διοίκησης των νομικών προσώπων, τους αιρετούς της Δημοτικής Αρχής και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες, γιατί με προσήλωση και μεθοδικότητα καταφέρνουμε να υλοποιούμε έργα προς όφελος του νησιού. Έτσι θα συνεχίσουμε και στη νέα χρονιά και στις επόμενες".















και τα videos:


Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Κάμερα - επιμέλεια: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Φωτογραφίες: Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo
Κείμενο: Στράτος Χαρχαλάκης
Video: TSIRIGOTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου