Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ''GREEK TRAVEL SHOW 2019'' ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΕΩΣ ΤΙΣ 10/3 Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΟΡΕΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ


Ο Δήμος Κυθήρων σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 161/2018 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση «Greek Travel Show 2019» που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ - ΗELEXPO από 12 έως 14 Απριλίου 2019 στην Αθήνα.
H έκθεση Greek Travel Show, που διοργανώνεται για 3η χρονιά από την ΔΕΘ-Helexpo, προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, ενισχύοντας τον εσωτερικό τουρισμό, προτείνοντας νέες ιδέες και προσφέροντας ειδικές τιμές στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις διακοπές τους.
Η συμμετοχή σημαντικών και εξειδικευμένων τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας, όπως και των Περιφερειών και Δήμων της χώρας, θα δώσουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για τουριστικούς προορισμούς στους επισκέπτες φέρνοντάς τους σε επαφή, μέσα από σχετικές δραστηριότητες και προϊόντα, με την εμπειρία της ελληνικής φύσης.
Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση εμπλουτίζει πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια.
Φέτος για πρώτη φορά η Greek Travel Show λειτουργεί παράλληλα με το HEALTHY LIFE FESTIVAL, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ που αποτελεί κύριο χώρο έκφρασης όλων των τάσεων, εφαρμογών, μεθόδων, προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την Υγεία και την Ευζωϊα.
Ο Δήμος Κυθήρων προσπαθώντας να επεκτείνει την προβολή των Κυθήρων και των Αντικυθήρων στο κοινό της Αττικής και όχι μόνο, φέτος όπως και πέρυσι θα συνεργαστεί με φορείς των Κυθήρων και με Κυθήριους ιδιώτες επιχειρηματίες του τουρισμού οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως συνεκθέτες στην εν λόγω έκθεση προβάλλοντας τα προϊόντα τους.
Κατόπιν των ανωτέρω όσοι φορείς ή επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση αυτή ως συνεκθέτες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Δήμο Κυθήρων, (Παναγιώτης Γιαννιώτης τηλ. 2736031213), προκειμένου να λάβουν τις σχετικές πληροφορίες το αργότερο μέχρι τις 10 Μαρτίου 2018.

Πηγή: Τουριστική Επιτροπή Δήμου Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου