Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31.8.2019 - Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΜΗΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, από την πρώτη στιγμή του σοβαρού προβλήματος υγείας του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κομηνού, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους θεράποντες ιατρούς και την οικογένειά του, ενώ είχε και κατ΄ ιδίαν ενημέρωση στο Λαϊκό Νοσοκομείο την προηγούμενη Δευτέρα 21/01/2019.
Μετά από ενημέρωση της οικογένειας και τη σύμφωνη γνώμη της, αλλά και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου σε κάθε επίπεδο, ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης προέβη σε εκ νέου ανάθεση καθηκόντων Αντιδημάρχων καθώς οι τομείς αρμοδιότητας του κ. Κομηνού είναι κρίσιμοι και θα πρέπει να ανατεθούν άμεσα σε νέο Αντιδήμαρχο, ώστε οι δημοτικές υπηρεσίες να λειτουργήσουν απρόσκοπτα.
Τα ζητήματα καθημερινότητας αναλαμβάνει ως Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ιωάννης Κατσανεβάκης του Ευστρατίου σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.
Ο Δήμαρχος, η Δημοτική Αρχή και το σύνολο των αιρετών, υπαλλήλων και συνεργατών του Δήμου, εξακολουθούν να συμπαρίστανται και να προσβλέπουν σε πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κ. Γιώργου Κομηνού και σε γρήγορη επάνοδο στο νησί μας και τις συνήθεις δραστηριότητές του καθώς η απουσία του είναι παραπάνω από αισθητή σε όλους.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου