Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17.1.2019



Ο Δήμος Κυθήρων ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις τουριστικής προβολής για το νέο έτος, συμμετέχοντας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferien Messe 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη το διάστημα 10 έως 13 Ιανουαρίου 2019.
Η έκθεση αυτή αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την τουριστική αγορά της Κεντρικής Ευρώπης και φιλοξενεί περισσότερους από 800 εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 200.000.
Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν χώρες από τις 5 Ηπείρους, ενώ η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Αυστριακούς.
Η παρουσία του Δήμου Κυθήρων ως συνεκθέτη στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. ξεχώρισε και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ενώ ο Δήμος συμμετείχε αδαπάνως μετά από αίτημα του Δημάρχου προς την Υπουργό Τουρισμού.
Το περίπτερο των Κυθήρων επισκέφθηκαν η Κυθήρια διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. Αυστρίας κα. Ελένη Μελιτά, εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων και φορέων τουρισμού της Αυστρίας καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι μερικοί εκ των οποίων έχουν ήδη επισκεφθεί τα Κύθηρα στα δύο fam trips που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν ο Δήμος.
Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίστηκε από την αντιπροσωπεία του Δήμου Κυθήρων και από τα ικανά στελέχη του ΕΟΤ Αυστρίας ένα νέο FAMTRIP δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων από Αυστρία και Ελβετία για το 2019.
Τον Δήμο Κυθήρων στην έκθεση εκπροσώπησε το στέλεχος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης κα. Βανέσσα Ραϊκου.
Ο Δήμος θα συνεχίσει να συμμετέχει σε εκθέσεις τουρισμού σε χώρες με ποιοτικό κοινό, τις απαιτήσεις του οποίου μπορεί να καλύψει το νησί, ενώ παράλληλα προετοιμάζει και μια σειρά άλλων ενεργειών προβολής (workshops, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, events κ.λπ.) καθώς η πολιτική τουριστικής προβολής για ένα νησί που ζει κυρίως από το τουριστικό εισόδημα βρίσκεται στην κορυφή των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής.

Πηγή: Kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου