Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΧΟΡΩΔΙΑ ''ΚΕΥΘΟΣ'' - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ!

10 χρόνια τραγουδιού, μελωδίας, χαρμολύπης, αγωνίας, αμέτρητων ωρών προβών, αξέχαστων στιγμών και αλησμόνητων συναυλιών. Ένα μαγευτικό ταξίδι που μας έδωσε ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ, δείχνοντάς μας ότι αυτή είναι η αξία της Τέχνης, σε οποιαδήποτε μορφή της. Ευχαριστούμε τον ακούραστο μαέστρο μας, κ. Τίμο Λιγνό, καθώς και τους μουσικούς που συνεργάστηκαν μαζί μας: την κα Ελένη Κοκκολάκη , την κα Μαριλίνα Τζελέπη, την κα Χρύσα Οικονομάκη, τον Κώστα Αναστασόπουλο, τον Μανώλη Στάθη, τον Γιαν Χόλαντ, το Βρεττό Σάμιο, το Μπάμπη Δαπόντε, τον Τάσο Κίτσο,τον Παν. Σκλάβο και τον Γιώργο Κομπογιάννη.
Ευχαριστούμε Δήμο, Εγχώριο Περιουσία, χορηγούς, τοπικά μέσα επικοινωνίας και Εκκλησιαστική Επιτροπή Λεοντσινίου. Συγχαίρουμε όλους τους χορωδούς, νέους και παλιούς, που στάθηκαν κατά καιρούς, με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό ντοσιέ μπροστά στο κοινό, μα και όσους ΒΟΗΘΗΣΑΝ και ΒΟΗΘΟΥΝ καθ’ οιοδήποτε τρόπο, αυτήν την προσπάθεια πολιτισμού που γίνεται στο νησί μας. Ευχή όλων να συνεχιστεί!
Ένας Ινδός λογοτέχνης πουν βραβεύτηκε με το βραβείο Νόμπελ, είπε κάποτε: «Αυτός που τραγουδάει πάει από τη χαρά στη μελωδία. Αυτός που ακούει πάει από τη μελωδία στη χαρά». Ελπίζουμε να δώσαμε αυτή τη χαρά, σε όλους όσους μας έκαναν την τιμή και ήρθαν στις δύο πετυχημένες επετειακές συναυλίες μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.


Πηγή: Φρόσω Κασιμάτη - ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΥΘΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου