Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΈΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ 30/7

Έφτασαν σήμερα 30/7/2019 στο νησί μας τα 2 νέα υπερσύγχρονα οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων, τύπου πρέσας. Τα οχήματα αποτελούν μέρος του μεγάλου έργου διαχείρισης απορριμμάτων που εκτελείται στα Κύθηρα και Αντικύθηρα με φορέα χρηματοδότησης το ΠΕΠ Αττικής. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας (από το 1999) που αποκτούμε καινούργια οχήματα, καθώς τα σημερινά είχαν αγοραστεί το 1995-6 από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.
Με τα νέα οχήματα, αλλά και με ακόμα ένα καινούργιο που θα δημοπρατηθεί σύντομα από το Δήμο μας, καθώς και με 2 καινούργια μηχανήματα έργου (καλαθοφόρο και φορτωτής) που προμηθευόμαστε μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ο στόλος των δημοτικών οχημάτων αναβαθμίζεται πλήρως, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες.
Τα σημερινά παλαιά οχήματα του Δήμου, σταδιακά θα ανακατασκευαστούν πλήρως προκειμένου να αποτελούν χρήσιμη εφεδρεία.
Τα οχήματα παρελήφθησαν από τους Αντιδημάρχους του Δήμου Γιάννη Κατσανεβάκη και Παναγιώτη Ζαντιώτη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Π. Χατζηπέρου.
Οι οδηγοί και τα πληρώματα που θα τα χρεωθούν, θα τύχουν πλήρους εκπαίδευσης από το εξειδικευμένο προσωπικό της αναδόχου εταιρείας που έφερε τα οχήματα στα Κύθηρα.
Καλά δρομολόγια!



Πηγή: Δήμος Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου