Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα Κύθηρα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α Πειραιώς & Νήσων, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στους νησιωτικούς Δήμους της Π.Ε. Νήσων Αττικής.
Ο Χριστόφορος συναντήθηκε με το Δήμαρχο του νησιού Στράτο Χαρχαλάκη, που επανεξελέγη με ποσοστό 63% για δεύτερη θητεία, τον συνεχάρη για τη μεγάλη εκλογική του νίκη και συζήτησε μαζί του τα τρέχοντα προβλήματα του νησιού, αλλά και των Αντικυθήρων, δεσμευόμενος να τα προωθήσει στη Βουλή.
Επιπλέον συζήτησε με εκπροσώπους της ΝΔ στο νησί, με την Πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ., με επαγγελματίες, με φορείς του τουρισμού και δημότες. Κοινός παρονομαστής των αιτημάτων όλων των φορέων και κατοίκων, είναι η ανάγκη μείωσης του Φ.Π.Α. και των φόρων, ώστε να διατεθούν περισσότερα χρήματα στην πραγματική οικονομία.
Τέλος δεσμεύθηκε να συμβάλλει προκειμένου να βελτιωθούν οι ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις του νησιού, αλλά και να χρηματοδοτηθούν μεγάλα έργα που έχουν ανάγκη τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

Πηγή: Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου