Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΈΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19/1

Την ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, πραγματοποίησε η Ένωση των Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ», το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα Γεώργιος Κασιμάτης του Ε.Β.Ε.Π στον Πειραιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές Πειραιά κ.κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Νικόλαος Μανωλάκος και Θοδωρής Δρίτσας, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Χαράλαμπος Σούγιαννης που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη και διάβασε τον χαιρετισμό του στα μέλη, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Ιερέας Πατήρ Διονύσιος Μάλλιος που εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ Σεραφείμ και μετέφερε τις ευχές του, ο Ιερέας Πατήρ Αντώνιος Λιγοψυχάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο Γ.Γ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γεώργιος Βίτσας, ο Καθηγητής κ. Ξενοφών Μουσάς, ο Αντιπρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιά – Αθηνών κ. Δημήτρης Παρίσης με πολλά μέλη της Αδελφότητας, ο Ταμίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Πέτρος Κυριακάκης και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Ιωάννης Γλυτσός, ενώ διαβάστηκε και χαιρετισμός του Προέδρου της Κοινότητας Αντικυθήρων κ. Γεωργίου Χαρχαλάκη.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών για την καλή συνεργασία και υποστήριξη προς την Ενωση καθώς και τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που προσέφεραν στα Αντικύθηρα και στην Ένωση για την προσφορά τους.
Στη συνέχεια ο Πατήρ Αντώνιος Λιγοψυχάκης ευλόγησε την βασιλόπιτα και ακολούθησε η βράβευση των αριστευσάντων και εισαχθέντων μαθητών μελών του συλλόγου, ενώ υπήρξε και ζωντανή σύνδεση με τα Αντικύθηρα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ Σεραφείμ και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντικυθήρων κ. Γεώργιος Χαρχαλάκης έστειλαν στους παρευρισκόμενους τις ευχές τους για τη Νέα Χρονιά και ζωντανά.
Ο Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το προσωπικό του ΕΒΕΠ για την παραχώρηση της αίθουσας και τη συνδρομή στη διοργάνωση της εκδήλωσης, ευχήθηκε στα μέλη Καλή Χρονιά και ανέπτυξε τα πεπραγμένα και τις δράσεις του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ., το μοίρασμα της πίτας και κεράσματα προσφορά της Ένωσης.












Πηγή: Διονύσης Ανδρόνικος
Φωτογραφίες: Σάββας Παλαιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου