Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΕΞΕΛΙΞΗ ''ΒΟΜΒΑ'' - ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Ο ΧΑΡ. ΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ

Η παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Αντικυθήρων κ. Παναγιώτη Αλεβιζόπουλου στις 24 Ιανουαρίου 2020, φαίνεται πως πυροδότητε μια αλληλουχία εξελίξεων, που σίγουρα δεν την περίμεναν στη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου.
Η Δημοτική αρχή μετά την παραίτηση Αλεβιζόπουλου, βάσει πληροφοριών του σταθμού μας, ζήτησε ενημέρωση και τεκμηρίωση για το τι μέλλει γενέσθαι από τις προϊστάμενες αρχές και όπως προέκυψε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Κυθήρων κ. Χαράλαμπος Σούγιαννης παραμένει κανονικά στη θέση του, ενώ ο κ. Γιάννης Κατσανεβάκης που ορκίστηκε το πρωί της Τρίτης 28/1 Δημοτικός Σύμβουλος Αντικυθήρων, καταλαμβάνει τη θέση του κ. Αλεβιζόπουλου, καθώς ο Συνδυασμός της Μείζονος Αντιπολίτευσης δεν είχε αναπληρωματικό του κ. Αλεβιζόπουλου για τα Αντικύθηρα.
Αυτή η εξέλιξη ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα και τις ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων, καθώς η Δημοτική αρχή Χαρχαλάκη με 9 Δημοτικούς Συμβούλους πλέον, αποκτά την απόλυτη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ταυτόχρονα η μείζονα αντιπολίτευση Παναγόπουλου, συρρικνώνεται στους 5 Δημοτικούς Συμβούλους.

Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου