Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

''ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ'' Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΑΦΑΝΤΟ'' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο κύριος Αλεβιζόπουλος είναι ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος της μονοεδρικής εκλογικής περιφέρειας των Αντικυθήρων που προεκλογικά είχε έρθει εδώ προσπαθώντας να μας πείσει για το όραμα του για το νησί μας και έδωσε μεγάλο αγώνα για να εκλεγεί.
Με το χθεσινό δημοσίευμα του Παναγιώτη Μπαχτή πληροφορήθηκα ότι δεν έχει έρθει σε κανένα δημοτικό συμβούλιο από την αρχή της θητείας! Αυτό είναι απαράδεκτο και προσβάλει όλους τους Αντικυθήριους και όλους που τον ψήφισαν!
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. οφείλει να ζητήσει από την Αποκεντρωμένη την πειθαρχική του τιμωρία και αν ο κύριος Αλεβιζόπουλος έχει την παραμικρή αίσθηση ευθύνης να παραιτηθεί εφόσον δεν επιθυμεί να ασκεί τα καθήκοντα του.
Το νησί μας θέλει πραγματική υποστήριξη στα προβλήματα του και όχι να καλύπτεται η θέση του δημοτικού συμβούλου από «κομήτες» που μας θυμούνται μόνο στις εκλογές και εξαφανίζονται αμέσως μετά. Ευτυχώς προχτές ο συμπατριώτης δήμαρχος μας Στρατής Χαρχαλάκης πέρασε από το Δ.Σ. τον Προϋπολογισμό του 2020 που τον καταψήφισε όλη η αντιπολίτευση και έχει σημαντικά έργα για το νησί μας.
Να αναλάβει ο κύριος Αλεβιζόπουλος τις ευθύνες του εδώ και τώρα αλλιώς να παραιτηθεί.

Πηγή: Ανδρέας Χαρχαλάκης
Φωτογραφία: Ειρήνη Βενέρη

1 σχόλιο: