Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ'' ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΑΪΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 26/1

Αντιπροσωπεία της Ένωσης των Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ», από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γ. Κωνσταντίνου, τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπ. Προγουλάκη και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Δ. Ανδρόνικο και την (πρόφατα εκλεγείσα) κ. Στ. Προγουλάκη, παρέστη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κυθηραϊκών Σωματείων, στην οποία είμαστε καλεσμένοι.
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ και παρέστησαν μεταξύ άλλων οι Πρόεδροι όλων των Κυθηραϊκών Σωματείων, ο συμπατριώτης μας πρώην Αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος κ. Π. Χατζηπέρος και ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ι. Γλυτσός.
Μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία η κοπή της πίτας των Κυθηραϊκών σωματείων συνέπιπτε με την κοπή της πίτας και την διεξαγωγή της ετήσιας Γ.Σ. της Ένωσης, φέτος μπορέσαμε να παραστούμε στην εκδήλωση και με χαρά γίναμε αποδέκτες της εκτίμησης και της πατριωτικής φιλίας των Κυθήριων προς την Ένωση και τους Αντικυθήριους, αλλά και της τιμής που μας επιφύλαξαν να κόψουν το πρώτο κομμάτι της πίτας για το Σωματείο μας.
Ευχαριστούμε για την υποδοχή και ευχόμαστε στη συνέχιση της συνεργασίας και της αμοιβαίας ενίσχυσης.





ΤΟ Δ.Σ.
Πηγή - Φωτογραγίες: Διονύσης Ανδρόνικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου