Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013(!) ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΊ Η ΑΊΤΗΣΗ ΑΠΟΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ Β.ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Από τις 2 Ιουνίου του 2013, είχε καταθέσει αίτηση αποδρομολόγησης η εταιρεία Lane Sea Lines στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, κατά δήλωση του Υπουργού κ. Βαρβιτσιώτη στους εκπροσώπους των Κυθηραϊκών Σωματείων Αττικής, στην πρόσφατη συνάντησή τους. Τι συνέβη από τότε μέχρι το Δεκέμβριο όπου η αίτηση αυτή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό επίσημα; Γιατί η εταιρεία Lane Sea Lines όταν το καλοκαίρι κατέθεσε την αίτηση αποδρομολόγησης δεν ενημέρωσε και τον Κυθηραϊκό λαό να γνωρίζει τι προθέσεις έχει για το προσεχές Φθινόπωρο, αλλά έρχεται τώρα και ρίχνει ευθύνες σε τοπικούς φορείς; Οι τοπικοί φορείς κι εν προκειμένω ο Δήμος Κυθήρων γιατί δεν ενημερώθηκαν από το Υπουργείο επίσημα για την αίτηση της Lane όταν αυτή κατατέθηκε, στις αρχές καλοκαιριού του 2013, για να μπορέσει να αντιδράσει άμεσα; Αν πάλι ο Δήμος Κυθήρων ενημερώθηκε (έστω και ανεπίσημα), γιατί δεν ενημέρωσε όπως όφειλε τους Κυθηρίους και Αντικυθηρίους για τις εξελίξεις που δρομολογούνταν από τις αρχές του καλοκαιριού και δεν αντέδρασε σθεναρά από τότε;
Πολλά και αναπάντητα τα ερωτήματα που έρχονται να βαρύνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με την προωθούμενη κατάργηση την άγονης γραμμής από τον Πειραιά.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τη συζήτηση από την εκπομπή ''Πρωινή Ενημέρωση'' στις 8.1.2014 του Παναγιώτη Μπαχτή με τον εκδότη της εφημερίδας ''Κυθηραϊκά'' κ. Μανώλη Καλλίγερο σχετικά με αυτό το θέμα.


Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου