Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ LANE SEA LINES ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΟ ΘΕΜΑ

Ανοιχτή Επιστολή Ρέθυμνο    07.01.2014

Καλή Χρονιά  σε όλους τους φίλους.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ στο μεγάλο πρόβλημα της διακοπής της περιφερειακής Ακτοπλοϊκής σύνδεσης  που απασχολεί έντονα τα δυο Νησιά .

Εκτιμώ ότι η (ανεύθυνη) στάση της Δημοτικής αρχής είναι ο κύριος  (υπόλογος)  για την σημερινή αρνητική εξέλιξη.

Χωρίς να υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες  θα ήθελα για μια ακόμα φορά  να καταγγείλω δημόσια την (συνεχή διάκριση) που έγινε εις βάρος του περιφερειακού πλοίου.

Η αρνητική στάση ήταν συνεχής,  με εμφανή πρόθεση  (εξόντωσης ) του περιφερειακού πλοίου, με πρωτοφανή  (θρασύτητα), σε όλη την πενταετία, μεθοδευμένη, εξυπηρετώντας όχι τα συμφέροντα των Νησιών,  αλλά προσωπικούς  (οραματισμούς ).

Κοντόφθαλμες κινήσεις χωρίς γνώση για τις συνέπειες που  εξελίσσονται σήμερα.

Δεν συμφωνούσαν σε τροποποιήσεις δρομολογίων, δεν αποδεχόταν την δεύτερη ύπαρξη ενός δρομολογίου από Γύθειο δεν ήθελαν το περιφερειακό πλοίο να προσεγγίζει στη Νεάπολη επικροτώντας τους μονοπωλιακούς ναύλους.

( Υπονόμευαν ) κάθε προσπάθεια για την επιβίωση του  περιφερειακού πλοίου για δικούς τους λογούς και τελικά αυτή η ( υπονόμευση ) θα είναι η αιτία να ( ρημάξουν )  τα δυο Νησιά με τις ( επιλογές ) τους .

Το κακό το έκαναν δεν αναστρέφεται και τελικά δεν γνωρίζουν καν πως θα αντιμετωπίσουν  το πρόβλημα, που οι ίδιοι  και οι αυλικοί τους, δημιούργησαν.

Κρίμα για τα δυο Νησιά να εισέρχονται σε έντονη κρίση  ουσιαστικής οικονομικής στασιμότητας σε δύσκολους καιρούς χάνοντας τις δυο βασικές (δεξαμενές επισκεπτών) την Αττική και την Κρήτη, από τους εσφαλμένους χειρισμούς των  (αφελών) .

(Αισχρό) μονοπώλιο που το μεθόδευσαν με μεγάλη προσοχή προς όφελος κάποιων.

Σίγουρα δε, συγχαρητήρια σε αυτούς που θα αποκομίσουν τα κέρδη του μονοπωλίου, οι (εργολάβοι)  τους έκαναν καλή δουλειά. 
Έτσι  (στήνονται)  οι δουλειές.

Τα γνώριζα, τα έβλεπα,  τα έγραφα,  κανείς δεν ήθελε να τα δει ότι ερχόταν, έστρωναν την τεκμηρίωση της μη αναγκαιότητας  ύπαρξής του περιφερειακού πλοίου. Πέτυχαν (Εύγε) .


Γαλανάκης Εμμανουήλ

Πηγή: kithiraikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου