Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ 21/2

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται στο Δήμο Μονεμβασίας, την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 12.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημαρχείου Παπαδιανίκων.
Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Μονεμβασίας, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν: το Ελληνικό  Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο από όλους τους Δημότες:
  • Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.
Το θέμα θα αναπτύξει η κα Δήμητρα Καββαθά, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ, Δ΄ Παν/κή Κλινική Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ".

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου