Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΑ! (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 27/2/2016)

Σε ένα ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ψεύδους, συκοφαντιών και έωλων επιχειρημάτων προσπαθούν ακόμα μία φορά να πλήξουν το θεσμό της Εγχωρίου Περιουσίας, τον οποίο οι ίδιοι ουδέποτε εμπιστεύθηκαν. Τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα και είναι όλα εναντίον σας κύριοι υπεύθυνοι της μείζονος μειοψηφίας. 
Αφού ωθήσατε τον άξιο πρόεδρο Κοσμά Μεγαλοκονόμο σε παραίτηση με αποκλειστική δική σας ευθύνη, ξεκινήσατε έναν ανηλεή πόλεμο ενάντια στην Επιτροπή, τόσο στον κ. Βέζο όσο και στο νυν Δήμαρχο, κατηγορώντας τους διαρκώς για αδιαφανείς διαδικασίες σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τη δική σας δημοτική στασιμότητα και εσωστρέφεια. Αγνοείτε βέβαια ότι όλες οι πράξεις της Εγχωρίου ελέγχονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπως και του Δήμου, έχουν όλες λάβει εγκρίσεις νομιμότητας και μέχρι σήμερα η διαχείριση της Επιτροπής ήταν και παραμένει διαυγής και διαφανέστατη, ενώ έχουν εκτελεστεί και εκτελούνται σημαντικά έργα στα Ιερά Προσκυνήματα αλλά και στα δύο νησιά, τα οποία αποδεικνύουν ότι οι πόροι της Επιτροπής επιστρέφουν στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη όπως επιθυμούν οι δημότες. Οι λόγοι που προκαλούν λοιπόν τέτοιες αντιδράσεις είναι καθαρά προσωπικοί, ο κόσμος ξέρει από πού εκκινούνται και τι υπόβαθρο έχουν. Στο κάτω κάτω στο δικό μας ψηφοδέλτιο δεν υπήρχαν ως υποψήφιοι αντίδικοι της Εγχώριας Περιουσίας γνωστοί για τις ανεύθυνες απόψεις τους για το Θεσμό! Αν οι απόψεις σας επί του νέου νόμου της Εγχωρίου ήταν ορθές (νομικά και ηθικά), γιατί δεν υιοθετήθηκαν από τις Κυβερνήσεις της περιόδου 2010-2015; Γιατί έμειναν στο αρχείο των υπηρεσιών; Γιατί πολύ απλά ήταν μνημεία ανευθυνότητας και προχειρότητας που προσπαθούσαν να μετατρέψουν την αυτοδιοίκητη και ανεξάρτητη Εγχώριο σε υπηρεσία υπαγόμενη στον Αντιδήμαρχο! Αυτή είναι η αλήθεια και μην επιχειρείτε να την αναστρέψετε γιατί ο κόσμος γνωρίζει τις απόψεις σας για το Θεσμό! Και αλήθεια, γιατί δεν μας λέτε τις δικές σας προτάσεις για τη στελέχωση της νέας επιτροπής; Συναίνεση παραταξιακή θα υπάρξει μόνο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις: οι υποψήφιοι να είναι γνωστοί για την εντιμότητά τους, να πληρούν όλα τα κριτήρια διαφάνειας και νομιμότητας, η επαγγελματική τους ιδιότητα να μην έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της Εγχωρίου και να μην έχουν εμπλακεί ποτέ σε αντιδικίες με την Εγχώριο, κυρίως ιδιοκτησιακής φύσεως. Συναίνεση άνευ όρων νομιμότητας και διαφάνειας δεν θα υπάρξει! Και ευτυχώς την άποψη αυτή ενστερνίζεται και η μεγαλύτερη πλειοψηφία του εκλεκτορικού σώματος. Ελπίζουμε να την ενστερνίζεστε και εσείς! 
Για να μη μακρηγορούμε λοιπόν, και επειδή όλα τα έγγραφα αποδεικνύουν την ορθότητα των απόψεών μας, δίνουμε ξανά στη δημοσιότητα (είχε δημοσιευθεί πριν μερικά χρόνια και στον τοπικό τύπο) την επιστολή παραίτησης του κ. Κοσμά Μεγαλοκονόμου του 2011. Κάθε σκεπτόμενος Κυθήριος μπορεί να καταλάβει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Όλα τα υπόλοιπα είναι πυροτεχνήματα για εσωτερική κατανάλωση και ιδία ικανοποίηση!



 

Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου