Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 4/2

Στις 4 Φεβρουαρίου ημέρα Πανελλαδικής απεργίας βιώσαμε την ενότητα και τον παλμό της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Νεάπολης. 
Τα μέτρα που θέλουν να περάσουν και να τα εφαρμόσουν αγγίζουν και τσακίζουν την ραχοκοκκαλιά της χώρας, την αγροτιά μας και οδηγούν όλες τις επαγγελματικές κοινωνικές ομάδες σε οικονομικό μαραζμό.
Τα Βάτικα ενωμένα βροντοφώναξαν <<Δεν πάει άλλο>> και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έκλεισαν τις επιχειρήσεις για ένα 24ωρο και συμπαρατάχθηκαν στον αγώνα μας για την επιβίωση όλων. Συνεχίζουμε ενωμένοι και σεισπειρωμένοι. Στις ομιλίες μας αυτό που κάναμε κατανοητό σε όλους είναι ότι ο αγώνας συνεχίζεται ότι θα πρέπει και οι άλλες παραγωγικές τάξεις να συνταχθούν μαζί μας και ότι δεν φτάνει μία μέρα. Ο αγώνα μας είναι ακομμάτιστος και θα πολεμάμε για τα δίκαια αιτήματα μας. Θα αγωνιστούμε για να υπάρχει ζωή και ανάπτυξη ,για να κρατήσουμε την γη μας, τις αξίες μας και την αξιοπρέπειά μας. Να μην επιτρέψουμε την δημιουργία καινούργιων ανέργων. Να δουλεύουμε και να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα , να φτιάξουμε τις συνθήκες περαιτέρω ανάπτυξης του αγροτικού τομέα ώστε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Βατίκων θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αγρότες, όλους τους επαγγελματίες , εκπροσώπους συλλόγων και τους βατικιώτες που συμμετέχουν και στηρίζουν αυτήν την προσπάθειά μας και καλούμε όλους να συμπλεύσουν μαζί μας και να δώσουμε ένα κοινό αγώνα.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ

Φωτογραφία: George Markoulis (facebook)
Πηγή Δ.Τ.: Δέσποινα Βαγγελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου