Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων Αντικυθήρων απαντώντας στην ανάρτηση στο διαδύκτιο του κ.Παναγόπουλου Δημητρίου ανακοινώνει τα εξής:
1. Η διοίκηση της Εγχωρίου ενεργώντας στα πλαίσια της απόλυτης νομιμότητας, με αντικειμενικότητα, υπευθυνότητα και διαφάνεια χωρίς να δεσμεύεται από κανένα και από πουθενά, σαφέστατα επιδιώκει και την αύξηση των εσόδων της, ως οφείλει σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, αξιοποιώντας όλες τις πηγές εσόδων της όπως ενοικίαση παραλιών,αλυκών,κεραιών,αναγκαστική είσπραξη οφειλών κλπ,προκειμένου να προσφέρει στη κοινωνία του νησιού μας μέσα και από την υλοποίηση των ταχύτατα εκπονηθέντων μελετών, σε συνεννόηση πάντα με το Δήμο, υποστήριζοντας το έργο του.
2. Ομόφωνα απεφασίσθη η ενοικίαση της εν λόγω παραλίας, όπως και στο παρελθόν επι πολλά έτη γινόταν, μετά την αποδέσμευση της από την αρχαιολογική υπηρεσία ,η οποία επελήφθη κατόπιν συγκεκριμένης καταγγελίας το 2017 στερώντας μας έσοδα άνω των 80.000 ευρώ. Η απόφαση της αυτή έλαβε υπόψη της φυσικά και τα απολύτως εύλογα αιτήματα των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής, ειδικά την περίοδο αυτή, προωθώντας ταυτόχρονα το τουριστικό προϊόν των οργανωμένων πλάζ.
3. Γνωρίζουν άπαντες ότι οι δημοπρασίες είναι δημόσιες, διαφανείς σε όλους και κατοχυρώνονται στο πλειοδότη παρουσία όλων των συμμετεχόντων.
4. Τα αναρτημένα στο διαδύκτιο υπονοούμενα "περί υπαλλήλου", δυσφημιστικά, ανέφικτα εν τοις πράγμασι και ως εκ τούτου και συκοφαντικά (άρθρο 363 ΠΚ) δεν αγγίζουν και ηθικά, πέραν του ανέφικτου, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μέλος της επιτροπής μας, γι αυτό ευελπιστούμε τα "λόγια καφενείου" να γίνουν " επίσημες καταθέσεις" με όνομα και διεύθυνση, αφού προφανώς θα κληθούν προς υπεράσπιση των παραπάνω αρμοδίως και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενεργοποιηθείσης άμεσα της διαδικασίας των άρθρων 275,279 και επόμενα ΚΠΔ.

Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Βενάρδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου