Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΈΡΓΑ ΠΑΝΤΟΥ!

Τα Φράτσια είναι εργοτάξιο. Ένα όνειρο ετών για τους κατοίκους, η ανάπλαση του οικισμού, γίνεται πραγματικότητα! Εργοτάξιο είναι και πολλά άλλα μέρη στο νησί μας, και σε λίγους μήνες ακόμα περισσότερα! Χάρη στην απόλυτη προσήλωσή μας σε στόχους που υπερβαίνουν την μικροπολιτική και τις εκλογές! Γιατί μας νοιάζουν οι επόμενες γενιές και όχι οι επόμενες εκλογές! Έργα παντού, μικρά, μεσαία και μεγάλα, έργα από ίδιους πόρους του Δήμου, της Περιφέρειας, άλλων φορέων (π.χ. Υπουργείο Αμύνης κ.λπ.), έργα που σταδιακά δίνουν μια ανάσα ανάπτυξης στο νησί μας, μέσα σε μια εποχή κρίσης, γραφειοκρατικής παράνοιας και πρωτοφανούς έλλειψης προσωπικού.
Θέλω να συγχαρώ όλο το προσωπικό του Δήμου μας, τους τεχνικούς μας συμβούλους, τους αντιδημάρχους και τους αιρετούς, τους τοπικούς προέδρους και τους μηχανικούς της Περιφέρειας, γιατί όλοι μαζί δίνουμε έναν αγώνα να νικήσουμε το τέρας της γραφειοκρατίας προς όφελος όλων!
Ανάπλαση Φρατσίων, ανάπλαση Σκλαβιανίκων, Τεχνικά Αγίας Πελαγίας, Ανακατασκευή Δημοτικού Μεγάρου Ποταμού, Δρόμος Καμαρέλας Αντικυθήρων, Μπετά και Ασφαλτικά σε όλο το νησί, νέες γεωτρήσεις, τοιχίο και πλακόστρωτο Καψαλίου, νέος φωτισμός παραλίας Καψαλίου, Δρόμος Αγίας Αναστασίας, δρόμος Κοιμητηρίου Χώρας, Β΄ φάση επισκευής δεξαμενών και αντλιοστασίων, συντήρηση σχολείων κλπ είναι μερικά μόνο από τα έργα που δημοπρατήσαμε τους τελευταίους μήνες στο Δήμο και ήδη εκτελούνται ή ξεκινούν άμεσα. Έργα με συνολικό προϋπολογισμό σχεδόν 1.800.000€!
Και έρχονται και άλλα, πολλών εκατομμυρίων!
Δημοπρατούμε άμεσα: το νέο δίκτυο ύδρευσης στην Αγία Πελαγία (3.100.000€), το νέο αθλητικό κέντρο στο Μανιτοχώρι (510.000€), τη νέα γέφυρα στο Μάκρωνα (1.800.000€), νέες παιδικές χαρές, νέα έργα ύδρευσης (γεωτρήσεις, νέα δίκτυα, αντικαταστάσεις δικτύων, δεξαμενές), προμήθεια μηχανημάτων έργου, συντήρηση δημοτικών κτιρίων, αγροτική οδοποία, βλάβες ύδρευσης, ανάπλαση Αγίου Ηλία, ανάπλαση Belvedere, αναπλάσεις σε Ποταμό και Αβλέμωνα, ολοκλήρωση μελετών Θεάτρου Ποταμού, ολοκλήρωση Συνεδριακού Κέντρου Φρατσίων, ανάπλαση τοιχίου Τελωνείου Αγίας Πελαγίας!
Ολοκληρώσαμε τον διαγωνισμό ενός εμβληματικού έργου, του τηλεχειρισμού όλου του δικτύου ύδρευσης προϋπολογισμού 2.000.000€ που εντάξαμε στο ΠΕΠ Αττικής και σύντομα θα ξεκινήσει! Ένα έργο πιλότος, έργο πρωτόγνωρο για το νησί μας!
Σύντομα υπογράφουμε την προγραμματική με την Περιφέρεια για το μεγάλο έργο της Δημοτικής Οδοποιίας αξίας 2.475.000€ που αφορά τους δρόμους της Αγίας Αναστασίας, του Μελιδονιού, της Κακιάς Λαγκάδας και των Διακοπουλιανίκων. Αναμένουμε το τεύχος για τη δημοπράτηση της Προμελέτης του Αποχετευτικού Δικτύου/ΒΙΟΚΑ της Αγίας Πελαγίας και πολλά πολλά άλλα!







ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης
(facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου