Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 26ης ΜΑΙΟΥ 2019


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Σας ευχαριστώ θερμά και από βάθους καρδιάς για το μεγάλο ποσοστό που δώσατε στην παράταξή μας κατά τον σημερινό πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.
Αποδείχθηκε περίτρανα ότι επιβραβεύσατε το έργο, την καθημερινή δουλειά, την μεθοδικότητα και την διαφάνεια με την οποία διοικήσαμε το Δήμο. Αποδείχθηκε επίσης ότι οι γνωστές πρακτικές του παρελθόντος, όχι μόνο δεν απέδωσαν, αλλά απορρίφθηκαν συντριπτικά από την πλειοψηφία των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων.
Την προσεχή Κυριακή, η ψήφος όλων μας, είναι ψήφος ευθύνης. Καλούνται όλες οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου να ολοκληρώσουν το σημερινό αποτέλεσμα, που αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να μην επιστρέψει ο τόπος μας στο παρελθόν.
Συγχαίρω όσες και όσους υποψήφιους έκαναν έντιμο αγώνα, είτε εξελέγησαν είτε όχι. Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ασκώντας το υπέρτατο δικαίωμα του εκλέγειν.
Σας καλώ όλες και όλους, να παραμερίσουμε διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες και να συμπαραταχθούμε την επόμενη Κυριακή σε έναν κοινό αγώνα προοπτικής και ελπίδας, όπου η συναίνεση και η συνεργασία θα αποτελούν την κορωνίδα κάθε μας ενέργειας και οι βασικές αρχές της δημοκρατικής διοίκησης θα κατευθύνουν τις πράξεις μας.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους.
Την προσεχή Κυριακή δίνουμε ώθηση στο μέλλον!

Στράτος Χαρχαλάκης
Δήμαρχος Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου