Τρίτη 21 Μαΐου 2019

''ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ'' - ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

Το δείγμα γραφής της παράταξης «Πρώτα ο άνθρωπος» και η οξύτατη αντιπαράθεση με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό αποτελεί κακό οιωνό για την αυταρχική νοοτροπία που καλλιεργεί ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγόπουλος.
Οι δικαιολογίες για την αποχή του από το debate δεν μπορούν να καλύψουν ένα πρόγραμμα οπισθοδρόμησης και συντηρητισμού που επιδιώκει να εφαρμόσει στα νησιά μας.
Παρά τη φαινομενική αντιπαράθεση της ομάδας Παναγόπουλου με τον κ. Χαρχαλάκη, η ουσιαστική ταύτισή τους στα θέματα διοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και υγείας και η κομματική τους εξάρτηση, δε φέρνει τίποτα καλό για το μέλλον.
Ειδικά η δημαρχιακή θητεία του κ. Χαρχαλάκη έδειξε την ανεπάρκεια διοίκησης με βάση τη λογική του «Ενός ανδρός αρχή». Τα μεγάλα έργα για τα οποία επαίρεται η σημερινή διοίκηση είναι έργα της Περιφέρειας, ενώ το γραφείο του Δημάρχου λειτουργούσε … μέσω Facebook.
Τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα βλέπουν τις ευκαιρίες να… περνούν από μπροστά τους αναξιοποίητες. Τόσο από τη διοίκηση του κ. Χαρχαλάκη, όσο και από τις προηγούμενες διοικήσεις βιώσαμε αδιαφορία, εγκατάλειψη, απαξίωση και υποτίμηση των πολιτών.
Αρκετά!
Στηρίξτε τη μόνη Δημοτική Παράταξη που εργάζεται νηφάλια και με πρόγραμμα προόδου, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, για ένα καλύτερο αύριο.
Ψηφίστε «Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κοντολέοντα.

Πηγή: menoume-edo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου