Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΕΣ-ΤΙΣΕΣ, ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΥΣ-ΕΣ 31/5



Αγαπητοί συμπολίτες,
Αγαπητές Τσιριγώτισσες και Τσιριγώτες,
Αγαπητοί φίλοι Αντικυθήριοι,
Ο χρόνος που μεσολαβεί ως την Κυριακή 02/06/2019 δεν είναι αρκετός για να έχουμε ξανά μια προσωπική επικοινωνία και να μιλήσουμε ξανά για τα προβλήματα των νησιών μας.
Με αυτή την επιστολή θέλω να σας καλέσω, ανεξαρτήτως των προτιμήσεων που είχατε την περασμένη Κυριακή να σκεφτείτε ότι μόνο στην ψηφοφορία της Κυριακής έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την τύχη των νησιών μας και τη δική σας.
Αυτήν την Κυριακή αναμετρώνται οι επικεφαλής των δύο Συνδυασμών: Η παρούσα Δημοτική Αρχή με τη γνωστή αλαζονεία και έπαρση και η Παράταξη μας, ο Συνδυασμός «πρώτα ο άνθρωπος» που δεν μπήκε ως τίτλος του Συνδυασμού τυχαία. Ο άνθρωπος ήταν και είναι πάντα, το κέντρο και η πυξίδα των αξιών μας.
Με νηφαλιότητα, αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό μας, ζητούμε την ψήφο σας για να αλλάξει αυτό το ύφος της εξουσίας που εισπράττετε όλοι τα πέντε τελευταία χρόνια.
Το ύφος της εξουσίας περιλαμβάνει και λόγο και έργο.
Το ύφος που περιλαμβάνει μόνο λόγο το βιώσαμε τα πέντε ολόκληρα χρόνια.
Αυτό που περιλαμβάνει έργο το είδατε λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές του πρώτου γύρου. Η παρούσα δημοτική αρχή υποτιμώντας την νοημοσύνη των συμπολιτών μας έστρωσε κάποια μέτρα ασφάλτου με στόχο την εξαγορά της ψήφου τους. Δεν το πέτυχε. Οι Κυθήριοι και οι Αντικυθήριοι δεν είναι ιθαγενείς.
Να είστε βέβαιοι ότι, όπως στην επαγγελματική μας διαδρομή διαχειριστήκαμε τα πάντα με διαφάνεια και ανθρωπιά, έτσι θα γίνεται πάντα. Για να μπορέσουμε να ανορθώσουμε την οικονομία των νησιών μας με κεντρικό άξονα τον τουρισμό αυξάνοντας την τουριστική περίοδο.Να βάλουμε τα νησιά μας στη θέση που τους αξίζει στον Τουριστικό χάρτη.
Τα νησιά μας έχουν πολλά προβλήματα.
Έχουμε τη θέληση να δουλέψουμε σκληρά για τη λύση τους.
Θα είμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ μαζί σας. Με την πόρτα του Δημάρχου πάντα ανοιχτή. Με ένα Δήμαρχο να ακούει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα κάθε δημότη ξεχωριστά.
Αυτά είναι τα δικά μας πρότυπα. Να θέσουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία του λαού των νησιών μας..
Φίλοι συμπολίτες,
σας καλούμε την Κυριακή 2 Ιουνίου να σκεφτείτε με σύνεση και να εμπιστευτείτε τον Συνδυασμό μας «πρώτα ο άνθρωπος» γιατί τον άνθρωπο θέλουμε να υπηρετήσουμε.
Την πρώτη Κυριακή επιλέξατε τους συμπολίτες μας που θα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο ,τη δεύτερη Κυριακή επιλέγετε το Δήμαρχο που πιστεύετε ότι έχει όραμα, πνεύμα συνεργασίας ,σεβασμό στο συνάνθρωπο, σεμνότητα και ήθος. Σεβόμαστε την όποια επιλογή κάνατε στον πρώτο γύρο. Τώρα είναι η ώρα της τελικής κρίσης.
Εμπιστευτείτε μας για αλλάξουν τα νησιά μας ρυθμούς ανάπτυξης, για να ζήσουμε όλοι, και κυρίως οι νέοι μας, με ένα μέλλον πιο ελπιδοφόρο.
Επειδή δεν αρμόζουν σε μας άλλοι μέθοδοι επηρεασμού της κρίσης σας ζητώ να μας δώσετε αυτή την ευκαιρία
ΔΕΣΤΕ αυτούς που θα σταθούν δίπλα σας
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ με την ψυχή σας
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ με το μυαλό σας.
Σας ευχαριστώ θερμά,
Δημήτρης Παναγόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων
Με το Συνδυασμό «πρώτα ο άνθρωπος»

Πηγή: ''Πρώτα ο Άνθρωπος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου