Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΤΗΣ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν είναι ανάρτηση του κ. Μπαχτή κ. Παναγόπουλε, αλλά μιας παράταξης Συνδικαλιστών από το Νοσοκομείο των Μολάων. Οπότε σε αυτούς πρέπει να απαντήσετε με στοιχεία σε όσα αναφέρουν κι οχι να επιτίθεστε σε μένα. Σταματήστε τα ψέματα, τις απειλές και τη στοχοποίηση ανθρώπων, γιατί αυτά ειναι τα μόνα που θα πέσουν στο κενό... ο κόσμος ξέρει να διαβάζει και καταλαβαίνει πολύ καλά.
Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και περιμένουμε ν' ακούσουμε τις θέσεις και το πρόγραμμα σας όπως και όλων των υποψηφίων Δημάρχων κι οχι προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που στην πλειονότητά τους ειναι μηνύσιμοι.
Το TSIRIGO FM 105,6 είναι ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, που προβάλλει όλες τις απόψεις, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που το έχει αποδείξει τα τελευταία 9 χρόνια, που βρίσκεται στην ιδιοκτησία μου. Αυτό κάποιους ίσως τους ενοχλεί, όμως εμείς έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.
Εσείς και οι υποψήφιοί σας είστε ευπρόσδεκτοι να μας μιλήσετε για τις θέσεις σας και το πρόγραμμά σας όπως και όλοι οι υποψήφιοι.
Δεν έχουμε προσωπική κόντρα με κανέναν υποψήφιο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, στις επικείμενες εκλογές.

Παναγιώτης Μπαχτής
Ιδιοκτήτης Ρ/Σ TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου