Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ κ.ΜΠΑΧΤΗ

Επί τέλους οι μάσκες έπεσαν. Η κακοήθεια, η φαυλότητα, η αθλιότητα και ο κιτρινισμός αποκαλύφθηκαν σε όλο τους το μεγαλείο.
Μπροστά στα αδιέξοδα του κ. Π. Μπαχτή και του κ. Χαρχαλάκη «επιστρατεύτηκαν» άθλιες μέθοδοι από μειοψηφία συνδικαλιστών του Νοσοκομείου Μολάων. Με πρωτόγνωρο «ενδιαφέρον» για τις δημοτικές εκλογές των Κυθήρων δημοσιεύουν μια πολυσέλιδη πάλι (τι σύμπτωση!!!) ανακοίνωση στην οποία με χτυπήματα κάτω από τη μέση επιτίθενται ανέντιμα και με αήθη τρόπο στο πρόσωπο του κ . Δημήτρη Παναγόπουλου. Χωρίς να λένε απολύτως τίποτα, αλήθεια τι του προσάπτουν;
Χρησιμοποιούν όλη τη μαύρη προπαγάνδα που μπορεί κανείς να φανταστεί προκειμένου να δυσφημίσουν τον κ. Δ. Παναγόπουλο για την περίοδο της επιτυχημένης θητείας του ως Διοικητή στο Νοσοκομείο Μολάων.
Δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε τις δύσοσμες μεθόδους που χρησιμοποιούν, καθώς και τις αναφορές για αιματοβαμμένα πλεονάσματα και άλλες φράσεις που μόνο ξύλινη και χωρίς ουσία γλώσσα θυμίζουν.
Εμείς αυτά που έχουμε να σχολιάσουμε και να απαντήσουμε είναι τα ακόλουθα.
1. Το Νοσοκομείο Μολάων επί θητείας Δημήτρη Παναγόπουλου λειτούργησε άψογα με απόλυτη διαφάνεια και με πλήρη συναίσθηση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε όλη η χώρα και φυσικά ο ευαίσθητος τομέας της Υγείας. Ήταν τότε ακριβώς η περίοδος που διεξαγόταν αγώνας σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να αποφύγουμε ως χώρα την γενικευμένη χρεοκοπία. Στις περικοπές που γίνονταν, η διοίκηση Παναγόπουλου φρόντιζε ώστε αυτές να προκαλούν όσο το δυνατόν λιγότερη αναστάτωση και ταλαιπωρία στους ασθενείς και τους συγγενείς τους.
2. Το Νοσοκομείο Μολάων κινδύνευε να κλείσει κι όμως αυτό η διοίκηση Παναγόπουλου το απέτρεψε. Είμαστε λοιπόν περήφανοι που διατηρήθηκε μια Νοσηλευτική Μονάδα ανοιχτή, ζωντανή και ικανή να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να ανακάμψει προς όφελος όλων των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.
3. Όλες οι δαπάνες που έγιναν ήταν απόλυτα νόμιμες και κανένας ποτέ δεν τις αμφισβήτησε.
4. Η ανάληψη της θέσης του Διοικητή του Νοσοκομείου έγινε ύστερα από αντικειμενική κρίση και αξιολόγηση των προσόντων του κ. Παναγόπουλου. Το κυριότερο όμως είναι ότι όταν ανέλαβε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έγινε επαναληπτική αξιολόγηση των προσόντων του από άλλη επιτροπή διορισμένη από τη Νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρίθηκε Άξιος να συνεχίσει να κατέχει αυτή τη θέση. Όμως, ο αν. Υπουργός κ. Πολάκης αυθαίρετα έπαυσε όλους τους διοικητές, γι αυτό και έληξε νωρίτερα η θητεία του.
5. Ο κ. Παναγόπουλος κατέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως έκαναν όλοι οι παρανόμως απολυμένοι διοικητές, όπου και δικαιώθηκε πανηγυρικά.
6. Τέλος, δημιουργεί πραγματικά μεγάλες απορίες και άπειρα ερωτηματικά, πώς η χτεσινή μακροσκελέστατη απάντηση του κ. Μπαχτή στο δικό μας Δελτίο Τύπου έχει αρκετά στοιχεία από τη σημερινή ανακοίνωση μιας παράταξης συνδικαλιστών του Νοσοκομείου Μολάων.
Αυτή η ομοιότητα και αυτή η προαναγγελία μήπως δείχνει ότι κάποιος η κάποιοι προκάλεσαν τη κατάπτυστη ανακοίνωση;
Δηλώνουμε λοιπόν ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι τα χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν μας φοβίζουν ούτε μας τρομοκρατούν. Οι συκοφαντίες και η λάσπη δεν θα περάσουν.
Από το φερέφωνό του κ. Χαρχαλάκη, τον κ. Μπαχτή περιμέναμε τέτοια και ακόμη χειρότερα.
Εμείς με νηφαλιότητα και βαθιά επίγνωση του καθήκοντος και του χρέους μας απέναντι στους Κυθηρίους και τους Αντικυθηρίους θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την μεγάλη νίκη της 26ης Μαΐου. Τον κατήφορο και τις γκαιμπελικές μεθόδους που οι βρισκόμενοι σε πανικό χρησιμοποιούν δεν πρόκειται να τις ακολουθήσουμε.
Οι Κυθήριοι και οι Αντικυθήριοι έχουν νου και γνώση και δεν πρόκειται να επικροτήσουν τις μεθόδους λάσπης που χρησιμοποιούν οι δήθεν δημοσιογράφοι είτε βρίσκονται είτε όχι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Και κάτι ακόμη.
Η νέα ασχήμια του κ. Μπαχτή δικαιώνει για μια ακόμη φορά την απόφασή μας να μη συμμετέχουμε σε παρωδία debate .
Αποτελεί πλέον μονόδρομο για τον κ. Παναγόπουλο η προσφυγή στη δικαιοσύνη για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψη του.
Η εκστρατεία λάσπης θα πέσει στο κενό.

Πηγή: ''Πρώτα ο Άνθρωπος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου