Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/3 ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ



Σήμερα το πρωί μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κατσανεβάκη περιοδεύσαμε σε όλο το νησί για να ελέγξουμε τα μέτρα της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. Διαπιστώσαμε σχεδόν καθολική εφαρμογή των εντολών και όπου παρατηρείται πρόβλημα γίνεται άμεση επέμβαση.
Σε επικοινωνία μου με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ζήτησα να εφαρμοστεί από αύριο το μέτρο απαγόρευσης μετάβασης μη μονίμων κατοίκων στα νησιά και στα αεροπορικά δρομολόγια, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι το μέτρο ισχύει και για τα αεροπλάνα.
Τέλος, ζήτησα από τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος προκειμένου αύριο να μεταβούμε στα Αντικύθηρα για την μεταφορά υγειονομικού υλικού και την ενημέρωση των κατοίκων. Στην αποστολή, εκτός από μένα, θα συμμετέχουν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ο Διοικητής του Α.Τ. Κυθήρων και ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης
Φωτογραφία αρχείου: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου