Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Η ΠΡΩΤΗ 'ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 6.3.2020

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 6/3 το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL έκανε την πρώτη του προσέγγιση στα Κύθηρα.
Τα σχόλια των ανθρώπων που ταξίδεψαν από Πειραιά ήταν πολύ θετικά ενώ και η εικόνα του πλοίου είναι πάρα πολύ καλή.
Το πρώτο ταξίδι από Πειραιά για Κύθηρα είχε διάρκεια περίπου επτάμιση ώρες, διάρκεια που αναμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να μειωθεί.
Από πλευράς Τοπικών αρχών το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων κ. Δημήτρης Καλλίγερος. Η γενικότερη απουσία αιρετών κι εκπροσώπων τοπικών φορέων σε αυτή την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στα Κύθηρα ήταν αισθητή και θεωρούμε δεν συνάδει με την φιλοξενία που διέπει τους Κυθηρίους. Ωστόσο όπως ενημερωθήκαμε, η Δημοτική Αρχή που είναι σε διαρκή επαφή με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, το επόμενο διάστημα θα διοργανώσει επίσημη εκδήλωση υποδοχής του πλοίου και των ναυτικών του, όπως αρμόζει.
Εμείς απ' την πλευρά μας καλωσορίζουμε το AQUA JEWEL και την SEAJETS στις γραμμές των νησιών μας κι ευχόμαστε το καράβι να έχει ήρεμες θάλασσες στην πλώρη του.




















Ο πράκτορας του πλοίου στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα και ιδιοκτήτης της Drakakis Tours κ. Παναγιώτης Δρακάκης, μαζί με αξιωματικούς του AQUA JEWEL λίγα λεπτά μετά την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στα Κύθηρα  









το video με την άφιξη του AQUA JEWEL στα Κύθηρα:


Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Video: TSIRIGO TV
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου