Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.1.2015

Συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Τ.Κ. Ποταμού είχε ο κ. Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Παναγ. Ζαντιώτη τη Δευτέρα 12/01. 

Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα, ενώ έγινε επίσκεψη στο χώρο του ανοιχτού Θεάτρου Ποταμού για την ολοκλήρωση του οποίου ο Δήμος προτίθεται να συντάξει τη σχετική μελέτη, προκειμένου ο χώρος αυτός να αναβαθμιστεί και να ευπρεπιστεί, αποκτώντας όλες τις υποδομές που απαιτούνται. Για τη χρηματοδότηση του έργου θα ζητηθεί η συνδρομή της Περιφέρειας όταν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες μελέτες.
Την Τρίτη 13/01 έγινε συνάντηση στο Δημοτικό Σχολείο Λογοθετιανίκων με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και καταγράφηκε σειρά ζητημάτων που πρέπει να ιεραρχηθούν και να επιλυθούν μέσα στη δημοτική θητεία. Προηγήθηκε επίσκεψη του κ. Δημάρχου στα Περλεγκιάνικα, τα Ντουριάνικα και το Κουσουνάρι καθώς και στις γύρω περιοχές. 
Οι κάτοικοι ενημέρωσαν τη Δημοτική Αρχή για τις δυνατότητες αξιοποίησης του παλαιού Δημοτικού Σχολείου και ο Δήμαρχος δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα σεβαστεί την όποια απόφαση λάβει η τοπική κοινότητα σε συνεργασία με τους κατοίκους του χωριού, ενώ εξήρε τη μέχρι σήμερα ενεργή υποστήριξη των αποδήμων αναφορικά με την εκτέλεση κοινωφελών έργων στον οικισμό. 
Κατόπιν των ανωτέρω ο Δήμαρχος απέστειλε στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λογοθετιανίκων σχετική επιστολή


Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου