Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΘΗΡΑΪΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 18.1.2015

Για μια ακόμη φορά, τα Κυθηραϊκά Σωματεία της Αθήνας και του Πειραιά, συνεόρτασαν για την καινούργια χρονιά και οργάνωσαν από κοινού, την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων, ο περικαλλής Ναός της Μυρτιδιώτισσας Αλίμου, όπου το πρωί της Κυριακής 18/1/15 τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ.
Παρόντες εκεί οι πρόεδροι: του Τριφυλλείου Ιδρύματος κ.Καλοκαιρινός Εμμ., της Εταιρείας Κυθ/κών Μελετών κ. Πετρόχειλος Ν., του Κυθ/κού Συνδέσμου Αθηνων κ.Καρύδης Γ., της Κυθ/κής Αδελφότητας Πειραιά-Αθήνας κ.Κυπριώτης Β., του Ομίλου Κυθηρίων Πανεπιστημιακών κ.Καίτη Αρώνη-Τσίχλη και η οικοδεσπότης πρόεδρος του Εξωραϊστικού Κυθηρίων Αλίμου κ. Καρύδη Μ. Παρόντα επίσης τα συμβούλια των ανωτέρω Σωματείων και πολλά μέλη τους.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έγινε η τελετή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στη μεγάλη και φιλόξενη αίθουσα του Ναού.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Τριφυλλείου Ιδρύματος κ.Καλοκαιρινός Εμμ. και ευχήθηκε και εκ μέρους των προέδρων και των άλλων Σωματείων.
Επίσης ευχές απηύθυνε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κυθήρων κ.Ζαντιώτης, εκ μέρους του Δημάρχου Κυθήρων.
Πηγή: kithiraikossindesmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου